esmaspäev, 13. juuli 2015

Öökullipadi tütrele.

Kui ma siin mõned kuud tagasi õmblesin tütre sõbrannadele sünnipäevaks need öökullipadjad- padi 1 ja padi 2, siis avaldas ka tütar soovi omale sarnane padi saada. Ütlesin talle, et kui enne ei jõua, siis sünnipäevaks saad. Tütar polnud sellega eriti rahul, sest sünnipäevani oli enam kui kuu aega veel. Kuid läkski nii- padi sai valmis alles sünnipäevaks.
Nüüdseks on selle padjaga juba üle kuu aja mängitud ja magamise ajal kaissu võetud ning seetõttu on padi ka omajagu loppi juba vajunud. Otsustasin, et teen siiski mõne pildi noh nii ajaloo mõttes.


Silmad said sellel öökullil türkiissinised. Ripsmed läksid meelest seekord.


Kõhu peal tasku, taskule aplitseerisin tütre eesnimetähe- S. Fotol pole seda küll väga hästi näha. Vaadates eelmisi öökullipatju, avastasin, et olen ka pähe unustanud lipsukese panna. Tütar pole seda õnneks märganud :) Patjade täidiseks on kasutatud vatiinijääke, kuid vaadates seda muhklikku patja, mõtlen, et parem oleks ehk kerakiud.


8 kommentaari:

  1. Väga armas! :-) Mulle just meeldib see padi neist kolmest kõige rohkem.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tütar ise on ka väga rahul! Temaga koostöös valisime öökullile kangad ja värvid.

      Kustuta
  2. Armas padi! Triine

    VastaKustuta
  3. Väga vahva padi :D
    Öökullid ei lähe vist niipea moest-
    peaks oma Piigale kah mõne meisterdama :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tundub jah, et ei lähe...aga miks peakski, nad on ju nii vahvad! Tütrel ühel sõbrannal sünnipäev tulemas, juba tellis ka omale öökullipadja.

      Kustuta